Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outriders

Outriders vil beklage problemer med gaver til oss

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

People Can Fly og Square Enix har selvsagt anerkjent at Outriders hadde en litt kjip lansering på grunn av store serverproblemer, men de synes at ord ikke er nok.

Utviklerne har offentliggjort en Reddittråd hvor de blant annet avslører at alle som spiller Outriders før den 11.april vil få en slags kompensasjonsgave bestående av blant annet et legendarisk våpen, en mengde titan som passer til nivået vi er på og passende nok en emote kalt "Frustration".

Samtidig kan de fortelle litt om hva neste uke sin oppdatering vil fikse og endre. Der står det blant annet at krysspilling endelig skal fikses og at en rekke kræsjproblemer vil fikses. Som om det ikke var nok vil de også ombalansere spillet litt med en såkalt hotfix som implementeres nå uten en nedlastning. Denne gjør blant annet alle klasser utenom Devastator litt svakere, gjøre slik at vi ikke automatisk får legendarisk utstyr ved å gjøre "Historian"-, "Bounty Hunt"- og "Monster Hunt"-oppdrag om igjen, nedjustere hvor bra utstyr man får fra enkelte fiender og et par andre ting. De sistnevnte endringene er selvsagt litt skuffende, men jeg vil nok fortsatt ha det meget gøy.

Outriders

Relaterte tekster

1
OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Til tross for at det føles tjue år gammelt til tider leverer Square Enix sitt nyeste storspill ekstremt underholdende gameplay som er vanskelig å legge fra seg.Loading next content