Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Over 11,5 millioner har spilt Minecraft Dungeons

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange fryktet at Minecraft Dungeons bare var en billig "cash-in", men det viste seg å være en vellagd dungeon crawler med co-op (både lokal og online) for opptil fire spillere. Selv om navnet Minecraft helt sikkert hjalp til med populariteten, regner vi med at det er kvaliteten som gjør at spillerne kommer tilbake for mer sammen med vennene sine.

Minecraft Dungeons feiret nylig ettårsdagen sin, og Mojang har nå delt litt info om hva som har skjedd siden lanseringen. Det viser seg at mer enn 11,5 millioner spillere fra 232 land har spilt spillet. Det ble også avslørt at spillere virkelig liker Double Axe og Rapid Crossbow, mens Gong of Weakening overraskende nok er en av de mest brukte artefaktene.

Se mer via bildene nedenfor.

Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons
Minecraft Dungeons

Relaterte tekster

0
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Hvordan lyder ideen om et episk fantasy-eventyr i svenske Mojangs firkantede blokkverden sammen med et par gode venner? Vi har spilt Minecraft Dungeons.Loading next content