Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Over 267 millioner timer er allerede logget inn Hogwarts Legacy

Warner Bros Games er veldig fornøyd med spillets lansering og spillerengasjement.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at det ennå ikke er to uker siden Hogwarts Legacy ble ordentlig lansert, kan spillet allerede skryte av noen utrolig imponerende spillerengasjementstall.

I en oppdatert Variety-artikkel ble det avslørt at spillere har samlet over 267 millioner timer i trollmannseventyret, de har brygget over 115 millioner potions og beseiret 556 millioner Dark Wizards.

Hogwarts Legacy har toppet salgslistene siden den ble utgitt, men disse tallene er fortsatt imponerende, da det viser at flertallet av spillerne bruker god tid med spillet.

Selv med kontroversen fortsatt truende, er Warner Bros Games utrolig fornøyd med utgivelsen av Hogwarts Legacy, noe som er et overraskende faktum gitt tallene som vises her.

Har du spilt Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content