Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero Live

Over 70 nye låter til Guitar Hero Live innen nyttår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rock 'n roll med instrumenter av plast er tilbake for alvor denne høsten, og Activision kommer til å satse videre på deres Guitar Hero Live. Utvikler FreeStyle Games har nemlig avslørt sammen med Activision at de skal slippe mer enn 70 nye låter til spillets GHTV-modus innen 2015 er over. I denne modusen finnes det allerede mer enn 200 låter tilgjengelig.

De bekreftede bandene i den nye oppdateringen til katalogen er:

Judas Priest
Iggy Pop
Leon Bridges
Biffy Clyro
Weezer
Rival Sons
St. Vincent
Alice in Chains
System of a Down
Bring Me the Horizon

For å feire dette åpnes hele låtkatalogen i GHTV gratis den kommende helgen. Du får altså full tilgang mellom fredag og søndag, så det er på tide å invitere vennene dine.

Guitar Hero Live
HQ

Relaterte tekster

0
Guitar Hero LiveScore

Guitar Hero Live

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nye, levende kulisser og en ny gitar med nye knapper. Guitar Hero Live tilby utvilsomt noe nytt, men er det egentlig en forbedring over den gode, gamle oppskriften?

0
Hardrockhelter i Guitar Hero Live

Hardrockhelter i Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guitar Hero Live har fått et nytt Premium Set, og det har fått det forføreriske navnet Hard Rock Heroes. Dette innebærer som vanlig at forrige ukes låter havner på On...

0
Seks nye låter til Guitar Hero Live

Seks nye låter til Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken kunne vi markere verdens kvinnedag, noe de ikke glemte hos Activision og Freestyle Games heller. De feirer ved å legge til et Premium Set til Guitar Hero Live...Loading next content