Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Over fire millioner har spilt Fortnite via Xbox Cloud Gaming

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fortnite har ikke vært tilgjengelig på iOS-enheter på noen år nå på grunn av uenigheter mellom Epic Games og Apple. Det er imidlertid fortsatt mulig å spille Fortnite på iPad og iPhone takket være Xbox Cloud Gaming, og det ser ut til å være en løsning mange har gått for.

I forbindelse med presentasjonen av Microsofts seneste kvartalsrapport sa selskapets administrerende direktør, Satya Nadella, at over fire millioner spillere har spilt Fortnite gjennom Xbox Cloud Gaming, og en million av disse spillerne var "nye i økosystemet". Det skriver Twininfinite.

Det er imidlertid langt fra bare Apple-enheter som kan dra nytte av Xbox Cloud Gaming. Tjenesten kan brukes på de fleste enheter med en moderne nettleser og ble til og med nylig lagt til den nyeste generasjonen av Samsung Smart TV-er. Her er Fortnite det eneste spillet som kan spilles gratis uten abonnement på Xbox Game Pass Ultimate.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content