Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Overlev kampen mot zombier i Halo Infinite

Survive the Undead-modusen vil være tilgjengelig i to uker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zombie-moduser i store actionspill har vært populære i veldig lang tid, og nå er det Halo Infinite sin tur med Survive the Undead. Dette er en ny PvE-modus utviklet av The Forge Falcons (laget med Forge av fans), og 343 Industries synes tydeligvis den er god nok til å promotere.

Det er en Horde-inspirert modus der du må overleve så mange runder som mulig mot en stadig hissigere fiende, og rekorden ligger for øyeblikket på 64 runder. Via Halo Waypoint beskriver The Forge Falcons spillmodusen sin slik :

"Survive the Undead er en helt ny, endeløs, rundebasert hordemodus. Den er laget med Halo Infinite's Forge-verktøy, og utnytter Halos sandkasse fullt ut og gir spillerne en PvE-opplevelse de ikke har sett i Halo før."

Survive the Undead vil være tilgjengelig i to uker, så husk å prøve den ut, for kommentarene gjør det klart at modusen har blitt veldig godt mottatt.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content