Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Origins

Overskudd for Rayman Origins

Tror tittelen har langvarig potensiale

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det sjarmerende plattformspillet Rayman Origins har høstet gode kritikker siden lanseringen, men ble dessverre ikke den salgssuksessen den fortjente å være. Ifølge Ubisoft har Rayman Origins likevel solgt godt nok til å gi overskudd, og selskapet ser stort potensiale i spillet på lang sikt.

Ifølge nettsiden GameInformer annonserte Ubisoft overskuddet på et investormøte i går. Selskapet delte ingen konkrete salgstall, men slo fast at Rayman Origins allerede har tjent inn utviklingskostnadene.

Rayman Origins

Relaterte tekster

9
Rayman OriginsScore

Rayman Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West - GRDK

Det Rayman mangler av ledd tar han glatt igjen på pur sjarme. Den deilige plattform-essensen er fortsatt intakt på Vita...

Rayman OriginsScore

Rayman Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Herlig sjarmerende nostalgieventyr. Ubisoft er tilbake med et nytt Rayman-eventyr, og leverer det beste spillet i serien på lenge...Loading next content