Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Overwatch 2s Steam-utgivelse fører til enormt dårlige anmeldelser

Det ligger for øyeblikket på Overwhelmingly Negative på Valves storefront.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et forsøk på å få flere spillere til den nye sesongen har Overwatch 2 gjort det mulig for Steam-spillere og Battle.net-spillere å spille skytespillet fra 2022. Det eneste problemet er at det ikke virker som om noen faktisk liker det.

Valves plattform gjør det mulig for brukere å sende inn sine egne anmeldelser av spill, og dette har ført til at Overwatch 2 spillere har bombet spillet fullstendig. I skrivende stund ligger det på en overveldende negativ vurdering, og bare 15 % av de 22 619 anmeldelsene er i skrivende stund positive.

Blizzard gjorde seg virkelig fortjent til fanbasens vrede tidligere i år, da selskapet bekreftet at spillet ikke ville få det enspillerinnholdet som ble lovet i 2019. Allerede da var det mye kritikk av spillets voldsomme inntektsgenerering og mangel på unnskyldning for at det faktisk var en oppfølger.

Hva synes du om Overwatch 2?

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content