Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League østlige divisjon Spring Stage Knockouts braketten er låst i

Kampene starter denne helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden den ikke har det samme mangfoldet av lag som West -divisjonen, bruker East -divisjonen av Overwatch League et litt annet format, og fra og med denne helgen får vi se dette bli realisert.

Fordi Spring Stage Knockouts for Eastern -divisjonen har blitt avslørt, noe som betyr at vi allerede kjenner lagene som kjemper for livet i forsøket på å tjene en av de ettertraktede plassene i den internasjonale turneringen Midseason Madness.

Brakettene for arrangementene er delt inn i to grupper, og matcher franchisedrevne OWL-lag med Contenders lag, og mens de beste lagene fra East allerede har unngått de første knockout-kampene, kjemper både Seoul Dynasty og Shanghai Dragons for livet i arrangementet.

Sjekk ut parentesene for turneringen nedenfor og se for å fange de første kampene i Spring Stage Knockouts fra denne lørdagen.

Overwatch 2Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content