Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League-sesongen 2023 er allerede over for to lag.

Både Vegas Eternal og Los Angeles Valiant har mislyktes i å kvalifisere seg til postseason.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det gjenstår én uke av den ordinære sesongen i 2023 Overwatch League, er sesongen allerede over for to lag. Etter en 0-16-sesong for Vegas Eternal og en 2-13-sesong for Los Angeles Valiant har begge lagene ikke klart å kvalifisere seg til Playoffs eller Play-Ins turneringen, noe som betyr at sesongen i praksis er over.

På den andre siden av rangeringen er det tre lag som allerede har sikret seg en plass på Playoffs, nemlig Atlanta Reign, Florida Mayhem og Houston Outlaws. Ser vi på Play-Ins, har Boston Uprising, Vancouver Titans, San Francisco Shock, Toronto Defiant og London Spitfire alle sikret seg en plass her, mens New York Excelsior, Washington Justice og Los Angeles Gladiators kjemper om de to resterende plassene i Play-Ins og ettersesongen generelt.

Det gjenstår én uke med ordinær sesong, og du finner terminlisten her.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content