Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch starter Lunar New Year-feiringen neste uke

I år er det grisens år!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard har annonsert at den årlige feiringen av kinesisk nyttår i Overwatch starter neste uke. Grisens år i Overwatch starter den 24. januar og bringer med seg flere nye skins og gester. Om du vil ha en sniktitt så avslører de litt innhold daglig fra og med i morgen, 19. januar.

Tidligere har Blizzard også lagt til spesifikke tematiserte spillmoduser som "Capture the Rooster" og nye baner - så vi kan nok forvente mer av det samme i år. Og kanskje ett nytt Legendary Skin til Roadhog?

Grisens år-begivenhetene varer frem til den 18. februar.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content