Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Oxygen Esports har annonsert sitt Rocket League-lag

Vi kjenner nå den aktive spillerstallen og treneren som har ansvaret for den.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er dager unna at den europeiske siden av Rocket League Championship Series kommer tilbake, og forskjellige lag kommer med kunngjøringer i siste øyeblikk om hvem de vil stille med i konkurransescenen fremover.

For dette formål har Oxygen Esports nå løftet gardinen på laget sitt for den kommende sesongen, inkludert de tre aktive spillerne og treneren som skal overvåke dem. Laget er Archie "archie" Pickthall, Joris "Joreuz" Robben og Ole "Oaly" van Doorn, med Billy "billy" Hinchliffe som trener.

Kvalifiseringen til Fall Open starter 7. oktober og varer hele helgen. Sørg for å fange handlingen mens den utfolder seg her.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content