Norsk
Gamereactor
nyheter

ID@Xbox har bidratt til å bringe over 3000 indie-spill til Xbox de siste 10 årene

Og har investert mer enn 4 milliarder dollar i utviklere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsofts indie-publiseringsprogram, ID@Xbox, har bidratt til å bringe utallige indie-titler til Xbox-konsoller helt siden etableringen, men hvor mange? For å markere programmets tiårsjubileum har Microsoft delt noen detaljer om denne saken.

Det har blitt annonsert at ID@Xbox har bidratt til å bringe over 3,000 indie-spill til Xbox-konsoller gjennom årene, og at Microsoft har investert mer enn 4 milliarder dollar i å hjelpe utviklere med å oppnå denne bragden.

Men at programmet har vært en enorm suksess betyr det ikke at Microsoft og Xbox vil bremse ned i nærmeste fremtid, for nå avslører Xbox en ny prosess som vil hjelpe indieutviklere til å sende inn spillet sitt for å bli vurdert for Game Pass og også for å få tilbakemeldinger fra beslutningstakere hos Xbox om konseptene de deler.

Dette kommer også på toppen av det nylig avdukede ID@Xbox Developer Acceleration Program, som vil se etter ytterligere økonomisk støtte indieutviklere med å portere prosjektene sine til konsoller og mer. Det kan du lese mer om her.

ID@Xbox har bidratt til å bringe over 3000 indie-spill til Xbox de siste 10 årene


Loading next content