Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Pakke i protest mot Hogwarts Legacy samler over $ 79 000

Spillsamlingen inneholder 69 indie-titler fra LGBTQ+-utviklere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hogwarts Legacy nyter for tiden store mengder spillere som hopper inn i Avalanches fantasi om trollmannsverdenen, men det er fortsatt en god del kontrovers rundt tittelen.

Mye av kontroversen rundt Hogwarts Legacy har å gjøre med forbindelsen til J.K. Rowling, som vil tjene på spillet selv om hun ikke var involvert i det på grunn av at hun skapte universet. I protest har itch.io laget en Trans Witches are Witches-pakke, som inkluderer 69 spill fra LGBTQ+-utviklere.

«En bunt med hekseri og trolldom uten transfobi, antisemittisme og alt-right griftere. Avvis Hogwarts Legacys fordommer og støtt uavhengige LGBTQ+-skapere», står det i beskrivelsen av pakken. Hvis du vil støtte pakken eller få tak i spillene er Trans Witches are Witches priset til $ 60, noe som gir deg rundt 80% besparelse fra den opprinnelige prisen på alle spillene satt sammen.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?



Loading next content