Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Paladins: Champions of the Realm

Paladins bekreftet til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som det nærmer seg E3 har det gått ganske mange rykter om hvilke spill som skal og ikke skal komme til Nintendo Switch. Noen av spillene det har vært mest snakk om er Fortnite, Dragon Ball FighterZ og Paladins: Champions of the Realm. Noen utviklere velger å late som om disse avsløringene ikke er gjort før planlagt og venter helt til messen starter, mens Hi-Rez Studios bare strekker armene i været.

Studioet kan nemlig bekrefte at Paladins: Champions of the Realm vil lanseres på Nintendo Switch, og ventetiden blir sannelig ikke lang heller. Dere som er villige til å betale for spillets Founder's Pack vil kunne kjøpe det allerede den 12. juni. Denne inneholder som vanlig både nåværende og kommende figurer, samt en god del kosmetisk snadder. Om du ikke er villig til å betale for f2p-spillet må du vente til nærmere høsten , for da slippes den ferdige utgaven.

Uansett hvilken utgave du laster ned kan du glede deg til å spille cross-play med Xbox One-spillere, noe som forhåpentligvis gjør slik at det ikke blir noe problem å finne kamper.

HQ
Paladins: Champions of the Realm

Relaterte teksterLoading next content