Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Paladins: Champions of the Realm

Paladins får Battlegrounds-modus

Samt en ny figur, et nytt kart og Team Deathmatch.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere utviklere og utgivere har bitt seg merke i den enorme suksessen PlayerUnknown's Battlegrounds har hatt de siste månedene, og dermed kommet med lignende moduser til sine spill. Det nyeste eksemplet på dette er Paladins: Champions of the Realm.

Hi-Rez Studios kan avsløre at modusen som enkelt nok bare kalles Battlegrounds vil ligne på PUBG ved å la hundre spillere kjempe om våpen og liv på et stort kart mens en tåke gradvis snevrer inn hvor man kan gå, men at de klassiske Paladins-elementene vil gi det hele et skikkelig særpreg. Paladins er jo tross alt et spill hvor samarbeid og spesielle krefter spiller en stor rolle, noe det vil gjøre her også. Her spiller man ikke alene, men i stedet lag mot lag. Utviklerne sier at hvert lag bør tenke nøye gjennom sammensetningen av figurer om de ønsker å overleve. Å ha en fin blanding av support-, tank- og offensive-figurer skal visstnok være veie til suksess. Slik får man en fin blanding av spesialferdigheter og ulike taktikker å velge blant. Denne modusen vil komme senere i år, men vi trenger ikke vente såpass lenge for mer innhold.

Den kommer nemlig en ny oppdatering til PC den 10. januar, samt til PlayStation 4 og Xbox One den 17. januar. Her vil vi blant annet få Team Deathmatch, det nye Trade District-kartet, og ikke minst en ny figur kalt Moji. Hun er spillets første Leipori, og rir rundt på en tohodet drage under kampene. Du kan se mer av henne og Battlegroundsmodusen i trailerne under.

HQ
HQ
Paladins: Champions of the Realm

Relaterte teksterLoading next content