Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Pan Vision overtar Toptronics

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste årene har Pan Vision vikst fra å være en temmelig liten spilldistributør/-produsent, til å bli en av Skandinavias største aktører på markedet. I dag tikket det så inn enda en ny pressemlding fra det stadig voksende firmaet, som forteller at selskapet også overtar Toptronics. Sammenslåingen har også medført et lite navnebytte og Pan Vision AB blir nå til Pan Vision Distribusjon AB. Det nye selskapet blir nå Nordens største uavhengige spilldistributør.

Vi ønsker våre gode venner i "nye" Pan Vision lykke til videre og gleder oss til et fortsatt fruktbart samarbeid i fremtiden. Her følger et utdrag fra pressemeldingen:

Den sammenslåtte virksomhetens omsetning blir mer enn 800 millioner SEK og viser proforma ett positivt resultat for 2004.

I et voksende og samtidig mer modent marked har vår strategi vært å via oppkjøp sikre en markedsledende posisjon for vår spilldistribusjon. Gjennom overtagelsen av Toptronics sikrer vi årelang kompetanse samt kunde og leverandørkontakter sier Børje Fors, Administrerende direktør i KF Media samt konsernsjef i KF.

Etter 21 år med vekst og lønnsomhet var det på tide å plassere vårt selskap i en større sammenheng. Pan Vision og Toptronics kan med KF som eier bygge Nordens største distributør av spill, spillrelaterende hardware samt tilbehør mener Petri Lehmuskoski, vise Administrerende Direktør i Pan Vision Distribusjon og fortsatt betydelig eier i det nye selskapet.

Pan Vision’s forlagsvirksomhet innen film og spill med varemerker som Backpacker og Levende bøker kommer til å organiseres i Pan Vision Forlag AB.
Klas Palmqvist, nåværende foretningsområdesjef Film blir vise Administrerende Direktør.

Peter Levin med snart 20 års erfaring fra nordisk film og spill industri, Administrerende Direktør siden August 2002, utnevnes til Konsernsjef og Administrerende Direktør i Pan Vision Distribusjon samt Pan Vision Forlag.

Ved sammenslåingen oppnår vi betydelige synergi og markeds fordeler som er viktige for oss samt våre partnere avslutter Peter Levin.

Overtagelsen forventes å godkjennes av konkurransetilsynet før årsskiftet.Loading next content