Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Paper Mario: Color Splash

Paper Mario Color Splash annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har nettopp annonsert mer Paper Mario, og i det kommende Wii U-spillet Paper Mario Color Splash skal Mario gjenopplive Prism Island ved hjelp av sin fargespredende hammer. Dem fiffige hammeren han vil nemlig la deg fargelegge både den grå øya og grå Toad-er som er spredd rundt omkring på den.

Samtidig er ting selvsagt ikke så enkle at man bare kan spasere fritt rundt. Av og til vil du møte på fiender, og da kan du bruke gamepaden til å fargelegge ulike kort med forskjellige egenskaper, for så å føre dem over til kampen på TVen.

Spillet lanseres i løpet av 2016.

Paper Mario: Color Splash
Paper Mario: Color Splash

Ønsker du å se klipp fra spillet, eller noen av de andre annonseringene kan du se hele den nye Nintendo Direct-sendingen her.

Relaterte tekster

1
Paper Mario: Color SplashScore

Paper Mario: Color Splash

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Når Mario maler bruker han hammer, og Paper Mario Color Splash er her for å spre farge og glede til din ellers grå og monotone hverdag...

3
Paper Mario: Color Splash får dato

Paper Mario: Color Splash får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har nå annonsert at deres fargerike rollespilleventyr Paper Mario: Color Splash skal slippes i butikkene 7. oktober. Det japanske spillselskapet har også fortalt...Loading next content