Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Paper Mario: Color Splash

Paper Mario: Color Splash-gameplaytrailer forklarer alt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det vært mye fokus på den etterlengtede lanseringen av Nintendo NX så det er ikke rart om du har glemt at Paper Mario: Color Splash nærmer seg. Nå har heldigvis Nintendo gitt oss en ny trailer hvor de minner oss på hvorfor det bør komme tilbake på radaren vår.

Traileren, kalt "The Adventure Unfolds", gir oss en god oversikt over nærmest alt spillet har å by på. Her snakker vi selve konseptet, historien, grunnleggende mekanikker, puzzles, og mye mer.

Vi synes helt klart spillet ser bra ut. Hva mener du? Kommer du til å slenge maling overalt den 7. oktober?

HQ

Relaterte tekster

1
Paper Mario: Color SplashScore

Paper Mario: Color Splash

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Når Mario maler bruker han hammer, og Paper Mario Color Splash er her for å spre farge og glede til din ellers grå og monotone hverdag...

3
Paper Mario: Color Splash får dato

Paper Mario: Color Splash får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har nå annonsert at deres fargerike rollespilleventyr Paper Mario: Color Splash skal slippes i butikkene 7. oktober. Det japanske spillselskapet har også fortalt...Loading next content