Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Paradox kjører salg med opptil 80% rabatt på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du liker svenske Paradox Interactives ofte smarte strategispill, så har vi nå gode nyheter å komme med. Akkurat nå er det nemlig et stort Paradox-salg på Steam med opptil 80% rabatt på spillene. Dermed kan du nå kjøpe Cities: Skylines for 50 kroner (normalt 200 kroner), Age of Wonders: Planetfall for 176 kroner (normalt 352 kroner) og Hearts of Iron IV for 67,50 kroner (normalt 270 kroner), samt masse annet. Surf over hit for å sjekke ut salget.

Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content