Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Path of Exile 2

Path of Exile 2 offentliggjort, men er det en oppfølger?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grinding Gear Games gledet vel hele salen da de viste frem Path of Exile 2 i kveld, og jubelen stoppet ikke akkurat de vi fikk mer informasjon heller.

Path of Exile 2 høres nemlig nærmest ut som en blanding av oppfølger og utvidelse. Når dette slippes en gang i 2021, eller når betaen forhåpentigvis starter mot slutten av 2020, vil også originalen gjennomgå mange av de samme endringene. Dette blir mulig siden toeren bare skal legge til sju kapitler på toppen av den første historiedeen. Disse vil tydeligvis vise to sider av veien mot endgamet Atlas, selv om denne historien finner sted tjue år senere.

Alt dette kommer selvsagt med forbedret grafikk, realistisk fysikk, et nytt ferdighetssystem, 19 nye Ascendancy-klasser og andre ting man forventer av en skikkelig oppfølger. En av grunnene til at jeg ikke vet helt hva man skal kalle dette er atså at flere av disse forbedringene også skal gjøres i originalen, samtidig som at alt av utvidelser blir med videre i to. Heldigvis kan vi regne med å høre mye mer om spillet de neste årene.

Du kan lese mer om alt dette her, og se mye av det i aksjon under.

HQ
HQ
Path of Exile 2

Relaterte teksterLoading next content