Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

PC-demo til Bulletstorm ute

Omsider får PC-spillerne være med

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox 360- og Playstation 3-spillere kunne kose seg med en demo av Bulletstorm allerede en stund før lanseringen den 24. februar. PC-spillere måtte på sin side se langt etter en smakebit på det brutale skytespillet, men nå har omsider en PC-demo dukket opp.

Så vidt vi kan se er det snakk om den samme demoen som på konsollversjonene, der man får mulighet til å teste ett av spillenes brett i den såkalte Echo-spillmodusen.

I denne modusen gjelder det å spille det samme korte kartet flere ganger for å prøve å tjene inn flest mulig skillpoints, og slå den forrige poengsummen.

Demoen er tilgjengelig via Steam og Games For Windows Live.

Bulletstorm
Bulletstorm
Bulletstorm
Bulletstorm
Bulletstorm
Bulletstorm
Bulletstorm

Relaterte tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Spillet som beskrives som "the worst game ever" av bakstreverske mediekanaler, er faktisk ganske bra. Vi har herjet Bulletstorm...

7
Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt...Loading next content