Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Mandalorian

Pedro Pascal liker at Bo-Katan får større fokus i The Mandalorian

Kommer serien til å tilbringe stadig mindre tid med Din Djarin og Grogu?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mai bekreftet Pedro Pascal at han i hovedsak bare var stemmen til Din Djarin i tredje sesong av The Mandalorian siden det ble minimalt med tid i selve drakten. Derfor er det ikke overraskende å høre at han liker å gi andre figurer i serien mer tid i rampelyset.

Da han ble intervjuet av Variety svarte Pascal følgende da han ble spurt om hvordan det var å se Katee Sackhoffs Bo-Katan nærmest overta som hovedkarakter i tredje sesong av The Mandalorian:

"Jeg synes det var kjempebra siden det også gjør en elsket karakterer fra Dave Filoni sin verden til realisjon (...) Alle får oppleve spenningen av å se karakteren bli introdusert. Og hun er en badass og det er perfekt casting. Og jeg er en stor Battlestar Galactica-fanboy (...). Jeg synes bare det var perfekt at vi fikk møte og se karakteren, og hun får gjøre kule ting i den andre sesongen. Deretter får hun ta hovedrollen i den tredje. Det er det jeg ville ønsket for karakteren og som en fan av The Clone Wars."

Hva synes du om dette gradvise skiftet til å fokusere mer på Mandalorians som en helhet i stedet for å bare se verden gjennom Din Djarin og Grogu?

The Mandalorian

Relaterte teksterLoading next content