Norsk
Gamereactor
nyheter
Pentiment

Pentiment kjører bedre på PlayStation 5 enn Xbox Series X

Grunnen til dette er imidlertid litt overraskende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke ble Obsidian Entertainments anerkjente pek-og-klikk-rollespill Pentiment lansert til PlayStation og Switch. Selv om det er et spill som ikke krever så mye maskinvare og hvor bildefrekvensen ikke spiller noen rolle, vil vi gamere at det skal kjøre så jevnt som mulig, og det ble raskt tydelig at utviklerne hadde gjort jobben sin med tilpasningsarbeidet.

Kanskje litt for godt. PlayStation 5-versjonen kan spilles med 120 bilder i sekundet, noe som er dobbelt så raskt som Xbox Series X. Dette fikk mange til å reagere fordi det betyr at en tidligere Xbox-eksklusiv tittel ikke bare kommer til hovedkonkurrenten, men også er en bedre utgave.

Før det utviklet seg til en slags storm i sosiale medier, uttalte spilldirektør Josh Sawyer seg på X og forklarte at dette bare er en feil, og at 120 bilder per sekund snart kommer til Xbox Series X.

Pentiment

Relaterte tekster

0
PentimentScore

Pentiment

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Obsidian Entertainments særegne og unike spill er et frieri til de som liker historie, middelalderkunst og/eller Umberto Eco-romaner.Loading next content