Norsk
Gamereactor
nyheter
Pentiment

Pentiment-skaperen vil gjerne se en Switch-versjon

"Jeg tror ikke det er noe som teknologisk sett skulle hindre at det kommer på Switch."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de beste spillene i 2022 var det middelalderske mordmysteriet Pentiment, utviklet av Obsidian Entertainment som et lidenskapsprosjekt av spillregissør Josh Sawyer og et lite team. Det ble utgitt til PC og Xbox, noe som ikke er så overraskende med tanke på at Obsidian Entertainment tross alt er et Xbox-studio.

Ettersom Microsoft har lansert noen eksklusive titler til Switch tidligere og lånt Banjo Kazooie til Super Smash Bros Ultimate har mange ytret ønske om at Microsoft også skal gi ut spillet på Switch. Og ettersom det ikke er en veldig krevende tittel ser det ut til at det muligens kan skje.

En som ikke utelukker det, og faktisk ønsker at det skal skje, er den overnevnte spilldirektøren Josh Sawyer. I et intervju med Touch Arcade ble han spurt om en Switch-versjon, og sa følgende:

<em>"Jeg tror det er mulig. Jeg tror at på grunn av Steam Deck er det mange som umiddelbart spør om dette kan komme på Switch. Jeg tror ikke det er noe som teknisk sett hindrer det fra å komme på Switch. Jeg vil gjerne ha spillet på så mange plattformer som mulig, men det vil tiden vise." <em>

Du kan lese Ingars anmeldelse her , der han forklarer hvorfor det er et så bra spill. Hvor interessert er du i en Switch-utgivelse?

Pentiment

Takk, GamingBolt

Relaterte tekster

0
PentimentScore

Pentiment

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Obsidian Entertainments særegne og unike spill er et frieri til de som liker historie, middelalderkunst og/eller Umberto Eco-romaner.Loading next content