Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona 5 og dets spin-offs står for nesten halvparten av seriens totale salg

Persona-serien har passert 15,5 millioner solgte spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet ennå ikke om det kommende Sonic Frontiers blir det store comebacket til det blå pinnsvinet som Sega satser på, men én ting er sikkert, og det er at den japanske utgiveren har hatt stor suksess med å gjøre tradisjonelt Japan-fokuserte serier som Yakuza og Persona meget populære i Vesten.

I Sega Sammys seneste kvartalsrapport fremgår det at JRPG-serien Persona nå har solgt 15,5 millioner eksemplarer totalt. Imponerende nok har Persona 5 og dets diverse spin-offs som Persona 5 Strikers og Persona 5: Dancing in Starlight solgt 7,22 millioner, og utgjør dermed i underkant av 47% av seriens totale salg. Hele 77% av Persona 5-seriens salg har faktisk funnet sted utenfor Japan.

Med den nylige lanseringen av Persona 5 Royal på Xbox One, Xbox Series, PlayStation 5, PC og Switch, må den totalen forventes å ha økt betraktelig neste gang Sega presenterer sine salgstall.

Persona 5 Royal

Relaterte tekster

4
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Er det noe vits å tilføye enda mer innhold i Persona 5? Michael sier et soleklart ja, og ber deg sette av den neste måneden.Loading next content