Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona 5 Royal blir tilgjengelig på flere plattformer neste måned og slippes rett på Game Pass

Forhåndsbestillinger for alle versjoner er nå i full gang og vi har også en helt ny trailer å glede oss over før lanseringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Persona 5 Royal dukket opp under Microsofts Tokyo Game Show-sending, og det av en veldig god grunn. Det viser seg nemlig at det utgis på PC, PlayStation 5, Switch, Xbox One og Xbox Series 21. oktober, og vil også være inkludert med Game Pass fra dag én.

Persona 5 Royal ble opprinnelig utgitt på PlayStation 4 i slutten av 2019 (mars 2020 utenfor Japan), og snart er det endelig mulig for et bredere publikum å følge Phantom Thieves of Hearts på eventyr i det som regnes som et av de beste japanske rollespillene noensinne. Sjekk ut den nye forhåndsbestillingstraileren nedenfor.

HQ
Persona 5 Royal

Relaterte tekster

4
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Er det noe vits å tilføye enda mer innhold i Persona 5? Michael sier et soleklart ja, og ber deg sette av den neste måneden.Loading next content