Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona 5 Royal har allerede solgt en million eksemplarer i forbindelse med nylanseringen

Dette inkluderer bare PS5-, Xbox-, Switch- og PC-utgavene som kom i oktober.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Atlus har hatt enormt stor suksess med å lansere Persona 5 Royal på PC, PS5, Xbox og Nintendo Switch. Utvikleren har nå uttalt at den nylige lanseringen allerede har sørget for en million solgte eksemplarer på nettopp disse plattformene, og når man tar i betraktning det tidligere PS4-salget, har tittelen oppnådd over 3,3 millioner solgte eksemplarer.

Etter sin opprinnelige debut på PS4 tilbake i mars 2020 (enda tidligere i Japan), kom Persona 5 Royal (som er en større utgave av Persona 5 som debuterte i 2016) til stort sett alle andre plattformer 21. oktober 2022, og dette betyr at i løpet av bare litt over en måned har denne utgivelsen stått for rundt en syttendedel av Persona-seriens totale salg på 16,8 millioner eksemplarer.

Persona 5 Royal

Relaterte tekster

4
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Er det noe vits å tilføye enda mer innhold i Persona 5? Michael sier et soleklart ja, og ber deg sette av den neste måneden.Loading next content