Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona 5 Royal har passert 1,4 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren Atlus sine Persona-spill har vært en suksess i lang tid nå, men det femte spillet i serien har virkelig løftet serien til et helt nytt nivå, med salgstall som topper forgjengerne med god margin. Etter Persona 5s suksess bestemte Atlus å lage en utvidet versjon, kalt Persona 5 Royal, som tilføyer nye karakterer, historier og et ekstra semester.

Atlus avslørte nylig hvor suksessfull den utvidede versjonen har vært hittil i et innlegg oversatt av Gematsu, og det er ganske imponerende. Persona 5 Royal har passert 1,4 millioner solgte eksemplarer verden over. Samtidig avslørte de at Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers har passert 480.000 solgte eksemplarer bare i Asia, og forhåpentligvis får vi dette spillet i vesten snart også.

Persona 5 Royal
Atlus

Relaterte tekster

4
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Er det noe vits å tilføye enda mer innhold i Persona 5? Michael sier et soleklart ja, og ber deg sette av den neste måneden.Loading next content