Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Strikers

Persona 5 Strikers er allerede blant bestselgerne på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at PC-spillerne lenge har ventet på lanseringen Persona 5-spinoffen, Persona 5 Strikers, da det allerede er blant bestselgerne på Steam for øyeblikket, og det lanseres ikke engang før i morgen - eller basisspillet i hvert fall. De som har forhåndsbestilt Digital Deluxe Edition har nemlig tidlig adgang.

I dag, mandag 22. februar, ligger spillet på 11. plass på listen, men det lå faktisk blant topp 10 i helgen. Med tanke på at Persona 5 og Persona 5 Royal begge er PlayStation-eksklusive, viser virkelig suksessen på Steam at det finnes en spillerbase for serien utenom også, så kanskje vi en dag får Persona 5 til PC? Man kan jo håpe.

For å se hva vi synes om Persona 5 Strikers kan du sjekke ut vår anmeldelse her.

Persona 5 Strikers

Relaterte tekster

0
Persona 5 StrikersScore

Persona 5 Strikers

ANMELDELSE. Skrevet av Stefan Briesenick

Persona 5 Strikers fortsetter historien fra Persona 5, men med helt nytt gameplay. Her er vår anmeldelse.Loading next content