Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona-serien passerer 15 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om japanske rollespill fyller mye i populærkulturen og på internett, skyldes det mer en dedikert fanbase enn noen bred appell, i hvert fall utenfor Japan.

Derfor er det nesten alltid en suksess når et japansk rollespill når en million solgte eksemplarer, og det har spillene i Persona-serien gjort flere ganger.

Ifølge Atlus' seneste årsrapport (oversatt til engelsk av Gematsu), har serien nå nådd en ny milepæl.

Hvis vi starter med de seneste utgivelsene så har Persona 5 Royal passert 1,8 millioner solgte eksemplarer, Persona 5 Strikers 1,3 millioner og Persona 4 Golden en million. Det bringer seriens total opp på 15 millioner.

Den mest solgte JRPG-serien er uten konkurranse Final Fantasy med 150 millioner solgte eksemplarer på tvers av hovedserien og de mange spinoffene.

Persona 5 Royal

Relaterte tekster

4
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Er det noe vits å tilføye enda mer innhold i Persona 5? Michael sier et soleklart ja, og ber deg sette av den neste måneden.Loading next content