Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

PETA kritiserer dyrevolden i God of War: Ragnarök

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du må slutte å drepe de digitale dyrene! Det sier PETA som nå krever at Sony Santa Monica legger til en ny spillmodus i God of War: Ragnarök slik at selv dyreelskere kan nyte det mesterlige eventyret. For som mange vet dreper Kratos så mange dyr i løpet av spillet, og selv om de fleste av disse er mytologiske, ønsker dyrevernorganisasjonen å sette en stopper for det.

Dette er langt fra første gang PETA har kritisert et spill, og tidligere har for eksempel Mario og vaskebjørndrakten hans samt Animal Crossing og Far Cry vært i kikkerten deres.

Synes du det skal være mulig å spille God of War uten å skade et eneste dyr, eller blir det for dumt?

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content