Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Black/White 2

PETA protesterer mot Pokémon

Parodierer Pokémon Black/White 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere husker sikkert dyrevernsforeningen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), som nylig protesterte mot Nintendo og deres Super Mario 3D Land på grunn av gjensynet med vaskebjørndrakten.

Nå har PETA igjen engasjert seg i spillbransjen, og denne gangen er det dyrene i Pokémon Black/White 2 som står i sentrum. Måten dyrene blir behandlet på er ifølge PETA langt over streken, og de sammenligner situasjonen med måten sirkuselefanter blir behandlet i det virkelige liv:

- På samme måte som i virkeligheten blir Pokémons behandlet som følelsesløse gjenstander man bruker til underholdning og menneskeskapte eksperimenter. Måten Pokémons blir stappet inn i Pokéballs minner om måten sirkuser lenker fast elefanter i togvogner og kun slipper dem ut når de skal utføre forvirrende og ofte smertefulle triks, som de lærte ved bruk av skarpe spyd og elektriske sjokkstaver, skriver PETA.

For å få frem sitt syn på saken har de lansert et parodispill der rollene er byttet om. Under slagordet Free 'em all skal du nemlig slåss mot menneskene som en pokémon, for å slippe fri vennene dine. Dette var det samme virkemiddelet de brukte overfor Nintendo og Super Mario 3D Land.

Spillet kan prøves på PETAs nettsider, men først må du dele ditt syn på saken i kommentarfeltet.

Pokémon Black/White 2

Relaterte tekster

Pokémon Black/White 2Score

Pokémon Black/White 2

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Da var det duket for nye eventyr sammen med Pikachu og lommemonstrene. Robin har snudd capsen bak frem og fanget alle...

PETA protesterer mot Pokémon

PETA protesterer mot Pokémon

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Husker du da dyrevernsforeningen PETA protesterte mot Tanooki-drakten i Super Mario 3D Land? Nå retter de krass kritikk mot Pokémon Black/White 2...Loading next content