Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein II: The New Colossus

Pete Hines: "Så klart skal vi lage Wolfenstein III"

"We all have to see how that ends."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda sin egen Pete Hines er alltid en god kilde til informasjon når det gjelder selskapets mange spill, og i et intervju med Metro nylig, delte han noen detaljer som lover bra for Wolfenstein-fans. Suksessen til de to første spillene gjør nemlig at vi får et tredje spill!

Da han ble bedt om å bekrefte at det kommer et tredje spill for å avslutte historien, svarte han: "Yeah, sure. Absolutely we're making a Wolfenstein III. They said on stage that they're taking a break from the larger story to do this thing. But we all have to see how that ends."

"At the end of the day Wolfenstein did well for us, because we're about to do two more Wolfenstein games."

Dette høres mer ut som de har planer om å lage et tredje spill, enn at de faktisk jobber med det akkurat nå. Men det er hyggelig å vite at serien ikke forsvinner med det første. Og før vi får se noe mer til et eventuelt Wolfenstein III, kan vi jo glede oss til Young Blood, som følger tvillingdøtrene til B.J. Blazkowicz.

Er Wolfenstein en av favorittseriene dine?

HQ
Wolfenstein II: The New Colossus

Relaterte teksterLoading next content