Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable II

Peter Molyneux om fremtiden

Nytt spill og ny Fable 2-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lionheads prateglade og karismatiske frontfigur Peter Molyneux er selvsagt på plass på årets Game Developers Conference i San Francisco, og her har han snakket litt om hva firmaet kommer med i fremtiden.

Først ut er en utvidelse til Fable 2 som heter See The Future. Denne skal lanseres som nedlastbart innhold senere i vår, og kommer til å nøste opp en del løse tråder i spillet, samt fortelle mer om mystiske Theresa, og til og med hinte om fremtiden for Fable-spillene.

Molyneux kunne også røpe at Lionhead jobber med et helt nytt spill som ikke er Fable-relatert, men ville ikke si noe mer om hva dette spillet handler om. Vi regner med at han er klar til å lette på sløret under årets E3-messe i juni.

Fable II

Relaterte tekster

Fable 2Score

Fable 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har skaffet seg hund, sverd og rifle, og lagt ut på en reise for å redde kongeriket Albion og halve prinsessa. Eller noe slikt...Loading next content