Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Phantasy Star kommer til Sega Ages denne måneden

Men enn så lenge bare i Japan, foreløpig ingen info om når vi får den i eShop her i Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første klassikerne kom til Sega Ages, Segas retro-satsning på Nintendo Switch, forrige måned. Blant disse finner vi Sonic the Hedgehog og Thunder Force IV, og opprinnelig skulle de ha fått selskap av det første Phantasy Star-spillet som kom til Master System i 1987, og igjen til Sega Saturn i 1998 i en samleutgave.

Det rakk de dessverre ikke, men ifølge Nintendolife.com har Sega nå bekreftet at spillet kommer til å krysse målstreken for å bli gjenforent med de andre klassikerne den 31. oktober. I Japan iallefall. Enn så lenge må vi klare oss uten det første kapittelet i Phantasy Star-serien her i Europa.

Phantasy Star kommer til Sega Ages denne måneden

Sega Ages-utgaven av spillet kommer med noen nye funksjoner og diverse justeringer, deriblant muligheten til å justere vanskelighetsgraden, muligheten for å vise hiragana-tekst, og en FM Sound Unit som lar deg velge mellom 19 forskjellige lydspor. I tillegg til dette får dungeons automatisk kartlegging, og om du møter på nye monstre under reisene dine blir disse lagt til codexen din automatisk slik at du kan studere deres svakheter før du møter de i kamp igjen.

Har du noen gode minner fra Phantasy Star?

Phantasy Star kommer til Sega Ages denne måneden


Loading next content