Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA 2K15

Pharrell Williams ordner musikken i NBA 2k15

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Games har via en Twitter-melding avdekket coveret til det neste spillet i NBA 2k-basketserien, NBA 2k15, og samtidig avslørt at Pharrell Williams skal velge musikken til spillet. Williams erstatter da Lebron James som valgte musikken i NBA 2k14.

Pharrell Williams (41) er en prisvinnende amerikansk produsent, sanger, designer og låtskriver, og han ga i mars ut albumet Girl. Han vil også være en del av dommerpanelet i den 7. sesongen av den amerikanske versjonen av The Voice til høsten. Mens James, som spiller i NBA-serien selv, vet mer om sporten kan man derfor argumentere for at Williams vet mer om musikk.

NBA 2k15 utvikles av Visual Concepts og 2K Games, og er forventet å dukke opp i butikkhyllene den 10. oktober. Er det dette som skal til for å gjøre serien populær i Norge?

NBA 2K15NBA 2K15

Relaterte tekster

1
Her er systemkravene til NBA 2K15

Her er systemkravene til NBA 2K15

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I natt norsk tid publiserte endelig Visual Concepts systemkravene til PC-versjonen av det kommende NBA 2K15, som skal lanseres den 10. oktober. Samtidig viste de det...

1
Svulstig trailer for NBA 2K15

Svulstig trailer for NBA 2K15

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visual Concepts har levert solide basketspill i en årrekke, og ett av aspektene de gjør bedre enn mange andre er presentasjonen. Dette pleier å gjenspeiles i trailerne,...Loading next content