Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Philadelphia Fusion har signert FiXa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er omtrent tre måneder unna at Overwatch League kommer tilbake, etter en veldig lang offseason. Selv om det fortsatt er mange spørsmål rundt hvordan 2022-sesongen vil se ut, på grunn av en ny rapport vi skrev om tidligere, fortsetter de forskjellige lagene som normalt.

Det siste laget som har kommet med en kunngjøring er Philadelphia Fusion, som har annonsert at de har signert Overwatch League-rookie Yeong-hun "FiXa" Kwon, og ser den sørkoreanske debutere i de store ligaene etter et opphold som medlem av Uprising Academy Contenders-laget.

Med denne signeringen har Fusion nå et stort sett levedyktig lag, "stort sett" ettersom FiZa er mindreårig og vil forbli mindreårig og får ikke spille før 2. mai, når han fyller 18. Så, med dette sagt, har Fusion et fullt lag til å spille (i 2022-sesongen som forventes å spilles i Overwatch 2 og bruke et 5v5-format), selv om det virker sannsynlig at laget vil komme med flere kunngjøringer når vi nærmer oss sesongstart.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content