Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Philips Hue Go-bordlampe

Hue gjør det bare igjen og igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi er vant til å se smart belysning i alle dens former som noe statisk, noe som skal installeres enten i hagen, på en uteplass eller i de fleste tilfeller i hjemmet, fordi en Wi-Fi-tilkobling ganske enkelt krever at posisjonen til hvert enkelt element er helt fast.

HQ

Philips Hue har gjentatte ganger utfordret denne tankegangen litt ved både å ha et integrert dobbelt tilkoblingsalternativ som sikrer at Bluetooth slår på den andre Wi-Fi-feilen, slik at du kan kontrollere enhetene dine utenfor internettområdet, og også via deres Go-serie som ikke engang trenger strøm med en gang.

Philips Hue Go LampPhilips Hue Go Lamp

Den nye Hue Go-bordlampen fortsetter i samme spor. Tanken er at den er kompatibel med både Bluetooth og Wi-Fi gjennom en Hue Bridge, og varer rundt 48 timer på en enkelt lading. Den kan derfor, som en Sonos Roam, ha en fast plass i hjemmet, men kan også lyse opp et hagebord på en varm sommerkveld uten å måtte bekymre seg for verken Wi-Fi-tilkobling eller strøm.

Vi her på Gamereactor har i årevis uttalt at forbrukerelektronikk som er "dual purpose" (dvs. de kan kombinere det du normalt trenger flere utstyrsdeler for å oppnå) er noen av de beste, og det samme gjelder her.

Dette er en annonse:

Videre er bordlampen Hue Go bare ekstremt solid for de fleste scenarier på grunn av sin bordlampelignende design. De andre Hue Go-produktene kaster alle lys oppover og utover, omtrent som en overgrodd torchiere, men Hue Go-bordlampen kaster den nedover, noe som gjør hele forskjellen fra et atmosfæresynspunkt - du trenger ikke se lenger enn bildene nedenfor for å se forskjellen det gjør for selve stemningen.

Philips Hue Go LampPhilips Hue Go Lamp

Det er også enkelt å betjene via Hues nå utmerkede app, og den er selvfølgelig Apple HomeKit-, Google Home-, og Alexa-kompatibel, den er tilgjengelig i hvitt og svart, og den medfølgende laderen er sømløs i bruk. Det er virkelig som lysets Sonos Roam - hvis den parallellen gir mening.

Den kan sette ut omtrent 370 lumen, noe som er greit for koselig belysning, og det er ikke bare hvitt lys - det er helt RGB, baby! Til £79.99 gir Hue Go-bordlampen god valuta for pengene, og er en umiddelbar anbefaling fra oss.

Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content