Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3

Pikmin 3 selger raskere enn originalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kunne presentere de japanske salgslistene som viste at Pikmin 3 ikke bare har vært en suksess den første uken, men også at Wii U-salget hadde økt betraktelig. Nå har My Nintendo News kommet med utfyllende informasjon om salget for de to foregående Pikmin-spillene, og det viser seg å være positivt for Pikmin 3.

Pikmin 3 startet nemlig bedre en det første spillet i serien. Derimot klarte det ikke å slå Pikmin 2, men dette ble sluppet senere i Gamcubes levetid og da fantes det langt større marked.

Anmeldelsen av spillet kan du lese her på Gamereactor i løpet av dagen, så følg med!

Pikmin 3
Pikmin 3 selger raskere enn originalen. Er du hypp?

Relaterte tekster

Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har brukt sine grønne fingre til å stelle i hagen og leke seg gjennom Shigeru Miyamotos nyeste eventyr.

2
Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under en filmfestival i Tokyo forrige måned ble tre animerte kortfilmer basert på Pikmin vist frem, og nå er det bekreftet at de vil bli tilgjengelige på Nintendo 3DS og...

7
Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig...Loading next content