Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 3

Pikmin Direct fra Nintendo i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har annonsert at en ny videokonferanse i Nintendo Direct-serien skal sendes i morgen kl. 14.00 norsk tid. Denne gangen står særlig ett spill i sentrum, nemlig det etterlengtede Wii U-spillet Pikmin 3.

Vi vet ikke så mye mer om hva som skal legges frem, men det er forventet at Shigeru Miyamoto får besøk av komikeren Hitoshi Matsumoto.

Etter en lei utsettelse skal Pikmin 3 slippes den 26. juli, la oss inderlig håpe vi ikke blir vitne til en ny utsettelse i morgen. Wii U-konsollen trenger en skikkelig hit i sommer.

Pikmin 3

Relaterte tekster

Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ingar har brukt sine grønne fingre til å stelle i hagen og leke seg gjennom Shigeru Miyamotos nyeste eventyr.

2
Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

Pikmin-filmene slippes til 3DS og Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under en filmfestival i Tokyo forrige måned ble tre animerte kortfilmer basert på Pikmin vist frem, og nå er det bekreftet at de vil bli tilgjengelige på Nintendo 3DS og...

7
Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

Nå har Pikmin 3 blitt enda bedre

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En av de merkeligste tingene med Pikmin 3 var det faktum at vi ikke fikk bruke skjermen i noen særlig grad, til tross for at det er et sanntidsstrategispill som virkelig...



Loading next content