Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Planetside 2

Planetside 2 og H1Z1 rammet av hevnangrep fra hackere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig ble en 17-åring i Finland dømt for hele 50 700 straffepunkter i forbindelse med hackerangrep. Hackeren skal ha vært en del av gruppen som kaller seg Lizard Squad, og da Daybreak Game Company-sjef John Smedley uttrykte sin fornøyelse over dommen ble det ikke tatt godt imot av de resterende medlemmene.

Daybreak Game Company hadde vært offer for hackerangrepene 17-åringen ble dømt for, og selv om Smedley hadde håpet på en strengere straff (17-åringen slipper fengsel i første omgang) tok han raskt til Twitter for å markere at hackere til slutt får som de fortjener. Han truet også om sivilt søksmål mot 17-åringen, dersom de resterende av de godt og vel 15 sakene han også skal i retten om, ikke resulterer i fengsling.

Reksjonen fra Lizard Squad lot ikke vente på seg, og i går ble både H1Z1 og Planetside 2 (selskapets største spill) rammet av DDoS-angrep som sendte serverne deres i knestående. Med tanke på timingen er det ingen tvil om at hvem som står bak, selv om angrepene nå er over og ting skal være tilbake til normal.

Smedley, som blant annet var ombord på et fly som måtte nødlande som følge av falske bombetrusler fra hackere, har imidlertid ikke endret syn på saken:

- This shit is real to my life and my family's life and I'm sure as hell not lying down for it for a second. I've been working with law enforcement to put him and others into jail where they belong. Some of them are minors which makes it tough. Most of them are outside the US, which makes it tougher. But I'm patient and I'm going to be relentless about this, kommenterer han om den fortsatte kampen mot Lizard Squad og andre hackere.

Det spørs nok om dette er det siste vi hører om denne saken...

Kilder: Reddit og Twitter.

Planetside 2

Relaterte tekster

Planetside 2Score

Planetside 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Sony Online Entertainment sikter skyhøyt med Planetside 2, og har gjort den større, bedre og mer eksplosiv enn sin forgjenger...

0
Planetside 2 får nytt byggesystem

Planetside 2 får nytt byggesystem

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har blitt lagt til to nyheter i det populære spillet Planetside 2, og det er snakk om en ganske stor forandring for spillerne. Den første nyheten er et nytt system...

0
Snart kan du bygge baser i Planetside 2

Snart kan du bygge baser i Planetside 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Daybreaks populære Planetside 2 ble opprinnelig sluppet til PC-plattformen i 2012, og i år fant det omsider veien til Playstation 4. Det er snakk om et såkalt MMOFPS,...Loading next content