Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Planetside 2

Planetside 2 til PS4 tidlig neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet Planetside 2 har for mange virkelig satt MMO-skytespill på kartet på PC-plattformen. For en stund siden kom det frem at det populære spillet også skulle slippes til Playstation 4, og det så lenge ut som denne versjonen ville være klar til lanseringen.

Nå melder imidlertid Sony Online Entertainment-sjef John Smedley at det gigantiske spillet (bokstavelig talt) ikke helt klarer å nå denne fristen, og at Planetside 2 til Playstation 4 derfor har blitt utsatt til 2014.

-We're helping the Sony PlayStation 4 launch on November 15 by releasing DC Universe Online at launch, and we're following up that early next year with our next game, Planetside 2, on PS4, kommenterer Smedley til Bloomberg.

Den spesifikke datoen er ikke satt enda, men utviklerne satser på å åpne de massive romslagene på PS4 allerede på nyåret.

Planetside 2

Relaterte tekster

Planetside 2Score

Planetside 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Sony Online Entertainment sikter skyhøyt med Planetside 2, og har gjort den større, bedre og mer eksplosiv enn sin forgjenger...

0
Planetside 2 får nytt byggesystem

Planetside 2 får nytt byggesystem

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har blitt lagt til to nyheter i det populære spillet Planetside 2, og det er snakk om en ganske stor forandring for spillerne. Den første nyheten er et nytt system...

0
Snart kan du bygge baser i Planetside 2

Snart kan du bygge baser i Planetside 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Daybreaks populære Planetside 2 ble opprinnelig sluppet til PC-plattformen i 2012, og i år fant det omsider veien til Playstation 4. Det er snakk om et såkalt MMOFPS,...Loading next content