Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted: Legacy of Thieves Collection

PlayStation får kritikk for Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Men det viser seg at mange faktisk har fått et ekstremt bra spill gratis etter at Sony gjorde slik at Uncharted 4: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy ikke kan kjøpes hver for seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag kunne Sony altså avsløre at Uncharted: Legacy of Thieves Collection slippes på PlayStation 5 den 28. januar. Dessverre var det selvsagt en del ting enkelte virkelig mislikte med annonseringen. For eksempel klager fortsatt mange grinunger i den internasjonale redaksjonen over at man må betale for oppgradering om man eier spillene på PS4. Andre deler av internett har litt mer forståelige klager.

For det viste seg raskt at Sony har fjernet Uncharted 4: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy fra PlayStation Store nå som PS5-samlingen kan forhåndsbestilles. Personlig tenkte jeg at dette egentlig var greit nok siden de fleste interesserte allerede nok har kjøpt Uncharted 4, fått det gjennom PS Plus, fortsatt kan laste det ned via PlayStation Plus Collection på PS5 eller kjøpe samlingen, men som vanlig er jeg visst bare dumsnill og en som unnskylder store selskaper. Deler av internett har nå blitt fylt med kritiske meldinger som slakter Sony for å ikke la folk kjøpe spillene separat lengre. Jeg kunne forstått dette om det var slik at den avgjørelsen førte til at Uncharted 4-eiere ikke hadde mulighet til å skaffe seg det fremragende The Lost Legacy uten måtte betale for hele den digitale samlingen. Slik er det heldigvis ikke.

De av dere som kun eier Uncharted 4 eller The Lost Legacy på PS4 har nemlig fått Uncharted 4: A Thief's End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle helt gratis, så her vil jeg si at det ikke finnes en grunn til å klage. Tar jeg feil?

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Relaterte teksterLoading next content