Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

PlayStation Stars kommer til Norge i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Sony kunngjorde lojalitetsprogrammet PlayStation Stars sa de at planen var å gjøre det tilgjengelige over mesteparten av verden før 2023. Ved å vise frem noen av de digitale samleobjektene for to uker siden fikk de det til å virke som om tiden nærmet seg, noe den altså gjør.

I dag kan det japanske selskapet avsløre at PlayStation Stars lanseres i Norge den 13. oktober. Siden programmet finnes i Japan nå benytter de også anledningen til å bemerke noen ekstra ting, deriblant at man ikke trenger PS Plus for å ta nytte av disse godene, at det vil være fire ulike medlemsnivåer basert på hvor mange sjeldne Trophy-er du har, hvor mye du kjøper på PS Store og mer, at systemet altså bare blir tilgjengelig via PlayStation App i starten og litt annet småtteri.

PlayStation Stars kommer til Norge i oktober


Loading next content