Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Sun/Moon

Pokémon Bank kommer nå til Sun og Moon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillere verden over har ventet på å få kunne overføre Pokémon fra sine gamle spill til Pokémon Sun og Moon en god stund. Nå har vi endelig gode nyheter.

Pokémon Bank-oppdateringen kan nå lastes ned. I samme slengen får også alle registrerte Bank-medlemmer en ekstra godbit. Når du går inn i Bank vil det nemlig ligge et Wonder Card å vente på deg. Tar du dette inn i Mystery Gift vil du få en Z-Crystal kalt Mewnium Z. Om navnet ikke var hintet nok kan denne kun brukes av (trommevirvel) Mew, og du kan se resultatet her.

Om du ikke visste det vil Pokémon Bank la deg overføre Pokémon du har fanget iAlpha Sapphire, Omega Ruby, X, Y, og Nintendo 3DS Virtual Console-utgavene av Pokémon Red, Pokémon Blue, og Pokémon Yellow til Sun and Moon. Du kan se hvordan det fungerer i bildet under.

Pokémon Sun/Moon

Relaterte tekster

Pokémon Sun/MoonScore

Pokémon Sun/Moon

ANMELDELSE. Skrevet av Juan A. Fonseca

I forbindelse med at Pokémon fyller 20 år hos Nintendo, kommer det som også er det som er det beste spillet i serien...

0
Her er datoene for VM i Pokémon

Her er datoene for VM i Pokémon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Pokémon Company International har offisielt annonsert datoene og stedet for årets VM i Pokémon. Dette skal skje i Anaheim i den amerikanske delstaten California fra...

2
Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er mandag morgen, og det er fortsatt mørkt ute. Det er lett å tenke at ingenting kan redde denne dagen, men vi i Gamereactor har lyst til å gjøre et forsøk. Takket...Loading next content