Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Black/White 2

Pokémon Black/White 2 annonsert

Japansk lansering til Nintendo DS i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

To oppfølgere til suksesspillene Pokémon Black/White er på vei, og skal slippes i Japan allerede i juni. Det kom frem da spillregissør Junichi Masuda dukket opp under helgens episode av TV-serien Pokémon Smash.

Ved siden av annonseringen og datoen kunne Masuda avsløre at spillene skal slippes til Nintendo DS, og ikke den nye 3DS-konsollen.

Det fleste hadde forventet at det neste Pokémon-spillet skulle slippes til 3DS, men nå ser det altså ut at denne konsollen spares til det neste tillegget i serien, muligens Pokémon Grey?

Når Pokémon Black/White 2 finner veien til det europeiske markedet gjenstår å se, men med tanke på forgjengernes suksess er vi ikke bekymret.

Pokémon Black/White 2

Relaterte tekster

Pokémon Black/White 2Score

Pokémon Black/White 2

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Da var det duket for nye eventyr sammen med Pikachu og lommemonstrene. Robin har snudd capsen bak frem og fanget alle...

PETA protesterer mot Pokémon

PETA protesterer mot Pokémon

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Husker du da dyrevernsforeningen PETA protesterte mot Tanooki-drakten i Super Mario 3D Land? Nå retter de krass kritikk mot Pokémon Black/White 2...Loading next content