Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Black/White 2

Pokémon Black/White 2 til høsten

Den europeiske lanseringen er bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi melde at to nye Pokémon-spill var på vei til Nintendo DS, da Pokémon Black/White 2 skal slippes i Japan i juni.

Med tanke på forgjengernes suksess regnet vi med at spillene også skulle slippes i Europa, og nå har det blitt bekreftet at dette såvisst er tilfellet.

En konkret europeisk slippdato har blitt satt enda, men etter planen skal spillet slippes allerede til høsten. Samtidig har det blitt bekreftet at Pokémon Black/White 2 blir fullt spillbart på 3DS, om enn kun i tradisjonell 2D.

Pokémon Black/White 2

Relaterte tekster

Pokémon Black/White 2Score

Pokémon Black/White 2

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Da var det duket for nye eventyr sammen med Pikachu og lommemonstrene. Robin har snudd capsen bak frem og fanget alle...

PETA protesterer mot Pokémon

PETA protesterer mot Pokémon

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Husker du da dyrevernsforeningen PETA protesterte mot Tanooki-drakten i Super Mario 3D Land? Nå retter de krass kritikk mot Pokémon Black/White 2...Loading next content