Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Pokémon Day: Pokémon Unite blir oppdatert med Zacian og nye arrangementer og tilbehør

Zacian slutter seg til ved å fullføre en spesiell oppdragsbegivenhet. Boss Rush er også tilgjengelig i Quick Battle.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Day-feiringen har begynt, og med dem begynner vi å få kunngjøringer om nye funksjoner og oppdateringer til eksisterende Pokémon-titler på markedet (selv om vi forhåpentligvis også får en sniktitt på fremtiden).

Morgenen startet med en oppdatering for Pokémon Unite, MOBA-tittelen i League of Legends-stil der vi spiller som lommemonstrene, og en ny skapning har nettopp kommet. Zacian, den legendariske hunden fra Pokémon Sword og Shield, blir med i listen over tilgjengelige karakterer hvis du skaffer ham ved å fullfører en midlertidig oppdragsbegivenhet.

En "boss rush"-spillmodus har også blitt lagt til via Quick Battle-menyen, samt nye emblemer for å låse opp Johto-pokémon og nye Holowear. Endelig er det nye T-skjorte-skinet for å feire Pokémon Day 2023 nå tilgjengelig, og du kan få tilgang til alt innholdet nå ved å laste ned oppdateringen, og du kan sjekke ut alle detaljene på Serebii.

Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content