Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go får mer Sword og Shield

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange teller ned dagene til Pokémon Brilliant Diamond og Shining Pearl blir det nok å sette tennene i for Pokémon Go-spillere.

Dette siden Niantic bekrefter at siste del av av Pokémon Go sin Unlock Event, Part 3: Sword and Shield, vil starte den 20. august, og vil da blant annet bringe enda flere lommemonstre fra Galar-regionen til spillet. Nærmere bestemt kan vi blant annet se frem til å treffe på Dubwool, Greedent, Skwovet og Wooloo, men de største høydepunktene må kunne sies å være Zacian og Zamazenta i femstjerners raid. I tillegg blir det større sannsynlighet for å møte på skinnende utgaver av Galarian Farfetch'd, Galarian Meowth, Galarian Stunfisk og Galarian Weezing, så da blir en gratis Gym Challenger Uniform bare pynt på kaken.

HQ

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content